+359 8888 11 277DJUANNATRAVEL@ABV.BG
  • България
  • Копривщица
  • лев
  • Цена по запитване
  • --,--
  • --,--

София - Копривщица

ПРОГРАМА:

Отпътуване от София в 08.00ч. Пристигане около 10:00ч. в Копривщица - градът на братя Каравелови, Георги Бенковски, Димчо Дебелянов, Тодор Каблешков и Найден Геров. Разглеждане на централната част на града - музей, къщите - музеи на Г. Бенковски, Т. Каблешков и други исторически места свързани с Априлското въстание от 1876 г. Свободно време за обяд и почивка. Потегляне към София в 17,00ч. Пристигане около 19:00ч. вечерта.


Цената включва:
Транспорт с лицензиран и категоризиран автобус.
Обиколка на обектите с автобус.

Цената не включва:
Входните такси за туристическите обекти.

Забележка:
Цената се формира при минимум 35 плащащи туристи /ученика/. При по-малък брой агенцията си запазва правото да променя цената според броя на пътуващите.

Фирмата създател на туристическия пакет и организатор на екскурзията, отговаря на изискванията според Закона за туризма и има опит в организирането на ученически екскурзии в страната и чужбина. Програмата е изготвена според Закона за туризма /чл.30а и 30б/ и изискванията за пътуване на ученически групи в светлата част на деня и минимум 8 часова почивка на денонощие в категоризиран туристически обект. Съобразена е с възможностите, нуждите и интересите на учениците, както и с наредбите и заповедите на Министъра на образованието и науката, във връзка с организирането и провеждането на детски ученически отдих и туризъм.

Принтирай

София - Копривщица
София - Копривщица
София - Копривщица
София - Копривщица
София - Копривщица

Запитване за оферта:София - Копривщица

Три имена*
Телефон*
Имейл*
Относно*
Съобщение*


Полетата със * са задължителни