+359 8888 11 277DJUANNATRAVEL@ABV.BG
  • 1 648.00 лв.
  • 0.00 лв.
  • 2020-02-29
  • 2020-11-07

НОВО: КРУИЗ - 3 КОНТИНЕНТА 2020

8 дни/ 7 нощувки със закуски, обяди и вечери на блок маса с неограничено количество алкохолни напитки /марков алкохол/ и безалкохолни напитки.

Маршрут: Пирея (Гърция)/ Александрия (Египет)/ Порт Саид (Египет)/ Ашдод (Израел)/  Лимасол (Кипър)/ Родос (Гърция)/ Кушадасъ (Турция)/ Пирея (Гърция)

Дати и ПРОМО цени (до изчерпване на промоционалните места за настаняване):
1. 29.02-07.03.2020
ВЪТРЕШНА каюта IА - 1648лв
ВЪТРЕШНА каюта IB - 1699лв
КаютаXA/XBO ПРОЗОРЕЦ - 1794лв
Каюта XB ПРОЗОРЕЦ - 1832лв
Каюта XC ПРОЗОРЕЦ - 1919лв

2. 21.03-28.03.2020
ВЪТРЕШНА каюта IА - 1864лв
ВЪТРЕШНА каюта IB - 1962лв
КаютаXA/XBO ПРОЗОРЕЦ - 2099лв
Каюта XB ПРОЗОРЕЦ - 2158лв
Каюта XC ПРОЗОРЕЦ - 2238лв

3. 31.10-07.11.2020
ВЪТРЕШНА каюта IА - 1698лв
ВЪТРЕШНА каюта IB - 1855лв
КаютаXA/XBO ПРОЗОРЕЦ - 1953лв
Каюта XB ПРОЗОРЕЦ - 2090лв
Каюта XC ПРОЗОРЕЦ - 2170лв

Програма:

1 ден /Събота/ ПИРЕЯ (ГЪРЦИЯ):
Отпътуване от София в 04.00ч от Руски Паметник по маршрут София-Пирея. По обяд - настаняване в круизния кораб. В 21:00 отплаваме. Вечеря и нощувка на борда на круизния кораб CELESTYAL CRYSTAL.

2 ден /Неделя/ ОТКРИТО МОРЕ:
През целия ден корабът е в открито море и ще можете да се възползвате на All Inclusive и забавления с развлекателната програма на борда. Нощувка на круизния кораб CELESTYAL CRYSTAL.

3 ден /Понеделник/ АЛЕКСАНДРИЯ (ЕГИПЕТ):
В 07:00 часа корабът акостира на пристанище Александрия. Включено в цената: Целодневна автобусна екскурзия " Класически Кайро". Комфортен и климатизиран автобус ще ни качи от пристанището и ще ни отведе до най-големият град в Африка (Кайро), където ни очакват прекрасни забележителности, които ще видим на тази екскурзия. Първата ни дестинация са могъщите пирамиди в Гиза. Там ще имаме свободно време за разглеждане и потопяване в атмосферата. По ваше желание може да яздите камила, или да се разходите пеш. Следващата спирка е при пазителя на долината – Древния Сфинкс. Следва обяд на блок маса в 5* хотел. Турът продължава в сърцето на Кайро – площад Тахрир / Свобода /, посещение на Националния Архиологически музей и залата на Тутанкамон. След това се посещава фабрика за производство на папируси. Свободно време за сувенири и отпътуване обратно към кораба. Нощувка на круизния кораб CELESTYAL CRYSTAL.

4 ден /Вторник/ АШДОД (ИЗРАЕЛ): В 08:00 ч. корабът акостира в Ашдод - Израел, който е известен с това, че се развива нефтопреработвателната и химическата промишленост, както и обработката на диаманти. Имаме свободно време, както и възможност за допълнителни екскурзии. Нощувка на круизния кораб CELESTYAL CRYSTAL.

5 ден /Сряда/ ЛИМАСОЛ (КИПЪР):
В 11:00 корабът акостира в Лимасол – вторият по големина град в Кипър, както и е основният център на туризма и винопроизводството, както и най-голямото пристанище в страната. Имаме свободно време, както и възможност за допълнителни екскурзии. Нощувка на круизния кораб CELESTYAL CRYSTAL.

6 ден /Четвъртък/ РОДОС (ГЪРЦИЯ):
Новото утро ни намира на остров Родос- най-източният остров в Гърция от Егейско море, а и най-интересният със своята форма острие на стрела. Флората и фауната са много по-близки до тези в Мала Азия, отколкото до тези в останалите части на Гърция. Всяка година Родос привлича милиони туристи с историческото и културното си богатство, с лукса на бляскавите си курорти. Островът е покрит с гори от брутски бор и кипарис и богата фауна, включително родоски елен, който е символ на острова. Интересно да се знае за този остров също е, че той събира две морета - Егейско и Средиземно. На върха на острието може да видите от едната страна бурното с цвят аквамарин Егейско море и от другата - спокойното с тъмно син цвят Средиземно море. Включено в цената: Автобусна екскурзия до град Линдос с разглеждане на Акропола в Линдос. Нощувка на круизния кораб CELESTYAL CRYSTAL.

7 ден /Петък/ КУШАДАСЪ (ТУРЦИЯ):
В 7:00 ч. Корабът акостира в Кушадасъ.Този град, разположен на брега на Егейско море, ще ви очарова с неговите красиви морски изгледи, природа и вкуса на местния ябълков чай. Неслучайно градът в превод значи "птичият остров". Името му най-вероятно идва от малкия каменен остров с формата на птича глава, разположен близо до старото пристанище на града. Включено в цената: Екскурзия до древния Ефес - най-запазеният град от античността. Преминаваме покрай мястото, където е бил храма на Артемида - едно от седемте чудеса на древния свят. Свободно време за разходка и покупки или за да опитате от местните вкусни деликатеси. Нощувка на круизния кораб CELESTYAL OLYMPIA.

8 ден /Събота/ ПИРЕЯ (ГЪРЦИЯ) - СОФИЯ (БЪЛГАРИЯ):
Корабът акостира на пристанище Пирея в 09:00 часа. Отпътуване с автобуса за България. Пристигане привечер.

В цената са включени:
- Транспорт с комфортен автобус София-Пирея-София
- Водач от фирмата през цялото пътуване
- 7 нощувки в избраната категория каюта на круизния кораб Celestyal Crystal.
- Автобусна екскурзия  Ефес (Кушадасъ) с професионален екскурзовод. Ефес е един от най-известните градове на античността, познал властта на йонийци, лидийци, персийци, римляни и турци.
-  Автобусна екскурзия Кайро (Александрия) и пирамидите в Гиза, обяд на блок-маса в 5* хотел, Национален Археологически музей в Кайро с разглеждане колекцията на Тутанкамон, посещение в Папирус Институт, свободно време за шопинг, връщане в кораба.
- Автобусна екскурзия  РОДОС - Средновековна полудневна екскурзия до Акропола на Линдос и Цитаделата на рицарите 
- ALL INCLUSIVE програма на борда – закуска, обяд, вечеря, следобеден снак, нощен бюфет съгласно програмата на борда, неограничено количество безалкохолни и алкохолни напитки /марков алкохол/ във всеки бар и ресторант на борда:
*Безалкохолни напитки – минерална вода, газирана вода, безалкохолни напитки 330ml cans (Coke, Sprite, Fanta), студен чай Nestea Peach & Lemon 330ml cans, натурални сокове (портокал, грейпфрут, домат, ананас), безалкохолни коктейли, кафе (еспресо, капучино, филтър, лате, фредо), топли напитки (топъл шоколад, чай)
*Алкохолни напитки – Гръцки напитки (Узо, гръцки коктейли), Марков алкохол:
• Port, Sherry, Liqueurs (Campari, Sandeman's, Pastis, Amaretto Disaronno,Kahlua, Cointreau, Baileys)
• Whisky & Bourbon (Canadian Club, Jameson, Jim Beam, J&B, Johnnie Walker Red Label, Famous Grouse, Bells, Cutty Sark)
• Gin (Beefeater, Gordon's, Bombay, Sapphire)
• Rum (Bacardi, Captain Morqan)
• Vodka (Smirnoff, Absolut)
• Tequila (Jose Cuervo Gold)
• Класически коктейли (White Russian, Daiquiris, Marqarita, Pina Colada, Mojitos, Martinis)
• Бира  (наливна бира, бутилирана бира в кен, безалкохолна бира в кен)
• Гръцко наливно вино (бяло, червено, розе)
• Шампанизирано вино
- Пристанищни такси
- Такса обслужване
- Такса гориво
- Анимация и професионални вечерни шоу програми
- Използване услугите на борда - басейн и фитнес

Цената не включва:
- Египетска виза – 25 $ / заплаща се на място/
- Допълнителни услуги (СПА, комуникации, пране и др.)
- Хазарт (бинго / казино и др.)
- Медицинска застраховка за 10 000евро - 11лв на човек за престоя

ПО ЖЕЛАНИЕ: допълнителни екскурзии 

1. ИЗРАЕЛ - Целодневна Ашдод - Йерусалим - Витлеем – от 9:00 ч. сутринта до 16:30 ч. с включен обяд - Отпътуване от пристанище Ашдод към Елеонския хълм, разположен от източната страна на старите градски стени на Йерусалим. Посещение на църквата на всичките нации, Базиликата на агонията. От 10:00 до 12:00 разглеждане на Йерусалим. На обяд отпътуване за Витлеем. Следва обяд / 1 час време /. Посещение на Базиликата Рождество Христово – мястото, където е роден Исус. От 14:30 до 15:00 ч. свободно време за сувенири. В 16:30 ч. пристигане обратно на пристанището.

Цена: Възрастен: 115 евро / 225.00 лв. / и дете: 80 евро / 157.00 лв. /

2. Яфа и Тел Авив – полудневна - Отпътуване от Ашдод в 9:00 ч. по крайбрежието към стария град Яфа до църквата Св. Петър. Яфа е древен град с едно от най-старите, добре организирани пристанища, живописни малки улички, древна архитектура и прекрасна гледка към Тел Авив от хълмовете му. Следва посещение на „градът, който никога не спи“ – Тел Авив. В 14:00 ч. обратно на борда.

Цена: Възрастен: 74 евро / 145.00 лв. / и дете: 55 евро / 108.00 лв.

2. КИПЪР - Панорамна обиколка на Лимасол и Курион – полудневна, времетраене 4 часа - Първата спирка е в центъра на Лимасол. Туристите имат възможност да се разходят с местен екскурзовод в старата част – около рибарското пристанище и Средновековната крепост. В тази крепост крал Ричард Лъвското сърце се жени за Беренгария Наварска и я провъзгласява за кралица на Англия. Посещение на самата крепост не е предвидено, има свободно време в града. Следва посещение на архиологическия парк Курион – един от най-важните градове – държави на острова в древността. Разглеждане на амфитеатъра с 3500 места и къщата на Еустолиос, римска вила, с много стаи, всяка с различни по цвят и конфигурация мозайки от 5 в. след Хр. Обратно на борда.

Цена: Възрастен: 65 евро / 127.00 лв. / и дете: 45 евро / 88.00 лв. /

3. Курион, виненото селище Омодос и Лимасол град с автобус – целодневна, времетраене 6 ½ - 7 часа - Автобусът се отправя към архиологическия парк Курион – един от най-важните градове – държави на острова в древността. Разглеждане на амфитеатъра с 3500 места и къщата на Еустолиос, римска вила, с много стаи, всяка с различни по цвят и конфигурация мозайки от 5 в. след Хр.Турът продължава към лозовата градина на Лимасол. Пристига се в едно от най-красивите селища на острова Омодос. Свободно време за обяд / не е включен в цената /. След това се разглеждат църквата на Свещения кръст, площада и древната преса за вино. Дегустация на местни вина. По път обратно към пристанището се минава с автобус през град Лимасол.

Цена: Възрастен: 74 евро / 145.00 лв. / и дете: 55 евро / 108.00 лв. /

4. Пафос – градът на Юнеско целодневна, времетраене 6 ½ - 7 часа - Пафос е на западното крайбрежие и е един от най-важните архитектурни райони на острова. Целият град е включен в списъка на Юнеско и е обявен за културно наследство. Първо се посещава родното място на гръцката богиня на любовта – Афродита – „Петра ту Ромио“. Фото пауза. Следва посещение на Гробниците на Царете – издялани от камък подземни и надземни гробници на римски царе в периода от 4 в. пр. н. е. до 3 век след н.е. Освен тях, тук са погребвани и много аристократи и високопоставени лица. Гробниците са декорирани с дорийски колони, фрески, а някои вкопани в скалите имитират дом на живите. На няколко по стените е изобразен двуглав орел – гербът на династията на Птолемеите. По-късно тези гробници са служили за убежище на преследваните от римляните християни. Свободно време в района на пристанището и обратно на борда.

Цена: Възрастен: 74 евро / 145.00 лв. / и дете: 55 евро / 108.00 лв. /

Принтирай

НОВО: КРУИЗ - 3 КОНТИНЕНТА 2020
НОВО: КРУИЗ - 3 КОНТИНЕНТА 2020
НОВО: КРУИЗ - 3 КОНТИНЕНТА 2020

Запитване за оферта:НОВО: КРУИЗ - 3 КОНТИНЕНТА 2020

Три имена*
Телефон*
Имейл*
Относно*
Съобщение*


Полетата със * са задължителни