+359 8888 11 277DJUANNATRAVEL@ABV.BG
  • Сърбия
  • Соко баня
  • Сръбски динар
  • 219.00 лв.
  • 0.00 лв.
  • 2019-11-08
  • 2019-11-10

Уикенд в Сокобаня с две нощувки

Предлагаме ви едни незабравими дни в кокетното градче Сокобаня, сгушено между планините Rtanj, Ozren и Bukovаc.  Разположен в каньона на река Моравица, градът се намира в близост до Бованското езеро и има красива, богата природа. Чистият му и свеж въздух привлича туристи вече повече от 170 години, а лечебните му, минерални извори са с температура на водата над 36 градуса. В града битува поверие, че идваш тук стар, а си тръгваш млад. 

ПЪРВИ ДЕН 
Отпътуване от София от паркинга на автогара „Сердика” в 07.00 часа. Пристигане в Сокобаня. Настаняване в къщи за гости “VILLA PALMA” и обяд в ресторанта. Свободно време за посещение на центъра или разходка с водач по пътечките край река Моравица до едно от най-известните местности за излети – Лептерия и природния феномен „Богородица в стената” в подножието на Сокоград, сетне обиколка на черквичката Пресвета Богородица. Вечеря по меню с жива музика и неограничена консумация на домашни алкохолни и безалкохолни напитки. Нощувка.

ВТОРИ ДЕН 
Закуска. Свободно време за посещение на СПА басейните в Соко Терм (по желание срещу допълнително заплащане). Обяд и свободно време за почивка или разходка. Вечеря по меню с жива музика и неограничена консумация на домашни алкохолни и безалкохолни напитки. Нощувка. 

ТРЕТИ ДЕН 
Закуска. В 10.00 ч.отпътуване към България. Бонус посещение на пазара в град Пирот, където можете да си купите домашно сирене, каймак, ябълки и много други истински екологично чисти продукти. Пристигане в София привечер.

Цената включва:
- Транспорт с автобус по маршрута София – Сокобаня – София + БОНУС: Посещение на пазара в град Пирот 
- Представител по време на екскурзията
- 2 нощувки със закуски и обеди
- 2 Вечери по меню с жива музика и неограничена консумация на домашни алкохолни и безалкохолни напитки.

Цената не включва:
- Посещение на СПА комплекс „Соко Терме“ –  500 динара.
- Разходи от личен характер 

Принтирай

Уикенд в Сокобаня с две нощувки
Уикенд в Сокобаня с две нощувки
Уикенд в Сокобаня с две нощувки

Запитване за оферта:Уикенд в Сокобаня с две нощувки

Три имена*
Телефон*
Имейл*
Относно*
Съобщение*


Полетата със * са задължителни