+359 8888 11 277DJUANNATRAVEL@ABV.BG
  • Сърбия
  • Соко баня
  • Сръбски динар
  • 229.00 лв.
  • 0.00 лв.
  • 2019-09-21
  • 2019-09-23

Сокобаня през Септември

Предлагаме ви едни незабравими дни в кокетното градче Сокобаня, сгушено между планините Rtanj, Ozren и Bukovаc.  Разположен в каньона на река Моравица, градът се намира в близост до Бованското езеро и има красива, богата природа. Чистият му и свеж въздух привлича туристи вече повече от 170 години, а лечебните му, минерални извори са с температура на водата над 36 градуса. В града битува поверие, че идваш тук стар, а си тръгваш млад. 

ПЪРВИ ДЕН – 21.09.2019 г. 
Отпътуване за Сърбия в 06:30 часа от автогара „Сердика”- София, преминаване през ГКПП Калотина. Пристигане в Сокобаня. Настаняване в хотел „Banija”, къща за гости „Villa Palma” или други къщи за гости в близост до центъра на града.  По желание разходка с наш водач, по пътечките край река Моравица до една от най-известните местности за почивка  – „Излетище Лептерия”, тук ще имате възможност да се насладите на все още непокътнатата природа и чистия горски въздух, както и на природния феномен „Богородица в скалата”, в подножието на крепостта „Сокоград”. По възможност ще посетим и черквичката Пресвета Богородица, намираща се срещу природния феномен. Връщне в града и свободно време. Вечеря. Нощувка.

ВТОРИ ДЕН – 22.09.2019 г.
Закуска. По желание разходка из Сокобаня или посещение на СПА комплекс „СОКО ТЕРМЕ“ (по желание срещу допълнително заплащане).  Връщане в хотела/къщите за гости и обяд. Свободно време. В 17:00 часа по желание посещение на концертна програма в центъра на града. В 20.00 часа  празнична вечеря по меню с жива музика и неограничена  консумация на алкохолни и безалкохолни напитки. Нощувка.

ТРЕТИ ДЕН – 23.09.2019 г.
Закуска. Освобождаване на стаите и отпътуване за България. Попътно посещение на известния Пиротски пазар, където ще можете да си закупите много екологично чисти продукти, като сирене, яйца, каймак (традиционен сръбски продукт наподобяващ масло), както и много зеленчуци, плодове и други. Пристигане в София привечер.

Цената включва:
-  2 нощувки в хотел „Banjica”, къща за гости „VIlla Palma” или други къщи за гости в близост до центъра на града
-  2 закуски, 2 обяда по меню и 1 вечеря по меню
-  1 Празнична вечеря по меню с жива музика и неограничена консумация на местни алкохолни и безалкохолни напитки 
-  Представител от фирмата по време на престоя
-  Медицинска застраховка на стойност 5000 евро 
-  БОНУС: Разходка до „Лептерия“
-  БОНУС: Посещение на Пиротски пазар (за доплатилите транспорт)

Цената не включва:
-  Транспорт с автобус София – Сокобаня – София 
-  Посещение на СПА комлекс „СОКО ТЕРМ” – 600 динара  за едно посещение
-  Разходи от личен характер 

Принтирай

Сокобаня през Септември
Сокобаня през Септември
Сокобаня през Септември
Сокобаня през Септември

Запитване за оферта:Сокобаня през Септември

Три имена*
Телефон*
Имейл*
Относно*
Съобщение*


Полетата със * са задължителни