+359 8888 11 277DJUANNATRAVEL@ABV.BG
  • Сърбия
  • Соко баня
  • Сръбски динар
  • 164.00 лв.
  • 164.00 лв.
  • 2019-03-02
  • 2019-03-04

3 – МАРТ В СОКОБАНЯ VILLA PALMA

Предлагаме ви едни незабравими дни в кокетното градче Сокобаня, сгушено между планините Rtanj, Ozren и Bukovаc.  Разположен в каньона на река Моравица, градът се намира в близост до Бованското езеро и има красива, богата природа. Чистият му и свеж въздух привлича туристи вече повече от 170 години, а лечебните му, минерални извори са с температура на водата над 36 градуса. В града битува поверие, че идваш тук стар, а си тръгваш млад. 

ПЪРВИ ДЕН – 02.03.2019 г. 
Отпътуване  в 07:00 ч. от автогара „Сердика”- София по маршрут София - Калотина – Сокобаня.  Пристигане около обяд в Сокобаня. Настаняване в къщи за гости. Обяд. След кратка почивка разходка и запознаване с центъра на Сокобаня или ползване на минералните басейни и СПА на „Соко терм” (пожелание срещу допълнително заплащане). В 20.00 часа вечеря в ресторанта на „ VIlla Palma” с жива музика и неограничено количество алкохолни и безалкохолни напитки. Нощувка.

ВТОРИ ДЕН – 03.03.2019 г.
Закуска по меню.  В 10.00 часа разходка с нашия водач, по пътечките край река Моравица до еднa от най-известните местности за почивки  – „Излетище Лептерия” да подишате от чистия въздух и да се насладите на все още непокътнатата природа на местността. Също така тук ще видите природния феномен „Богородица в скалата”, след което по възможност ще посетим  черквичката Пресвета Богородица, в подножието на Сокоград. Следобед пожелание всички туристи могат да ползват услугите на  СПА комплекс Соко Терме - басейн с лековита вода, джакузи, сауна и др. (пожелание срещу допълнително заплащане). В 20.00 часа вечеря в ресторанта на „ VIlla Palma” с жива музика и неограничено количество алкохолни и безалкохолни напитки. Нощувка.

ТРЕТИ ДЕН – 04.03.2019 г.
Закуска. В 10.00 часа разходка с автобус до планината Озрен, (пожелание срещу допълнително заплащане) обиколка на езерото на любовта и разходка сред природата изпълнена с чист, лечебен озренски въздух. По възможност, разглеждане на един от най-големите водопади „Рипалка”. След кратка пауза за снимки на водопада, отпътуване посока София. Ще посетим град Пирот, където ще можете да закупите много екологично чисти продукти, като сирене, яйца, каймак (традиционен продукт наподобяващ масло), както и много плодове, зеленчуци и други продукти. Пристигане в София привечер.

Цената включва:
-  2 нощувки във „ VIlla Palma”,  “APARTMANI  МISS”  и  „VILLA МILANOVIC”  
-  2 закуски и 2 обяда по меню в ресторанта на „ VIlla Palma” 
-  2 Празнични вечери по меню с жива музика и неограничена консумация на местни алкохолни и безалкохолни напитки в ресторанта на вила „ VIlla Palma” 
-  Представител от фирмата по време на пътуването и престоя
-  Медицинска застраховка 

Цената не включва :
-  Разходка до водопада “Рипалька“ в планината Озрен  -  5 лв.
-  СПА  „СОКО ТЕРМ”  -  500 динара  (4.50 евро, 9 лв.)
-  Разходи от личен характер 
-  Транспорт с автобус –  35лв. 

Отстъпки от цената :
-    За деца от 3 до 11.99 години, настанени с двама възрастни – 40лв.

Принтирай

3 – МАРТ В СОКОБАНЯ VILLA PALMA
3 – МАРТ В СОКОБАНЯ VILLA PALMA
3 – МАРТ В СОКОБАНЯ VILLA PALMA

Запитване за оферта:3 – МАРТ В СОКОБАНЯ VILLA PALMA

Три имена*
Телефон*
Имейл*
Относно*
Съобщение*


Полетата със * са задължителни