+359 8888 11 277DJUANNATRAVEL@ABV.BG
  • Сърбия
  • Соко баня
  • Сръбски динар
  • 195.00 лв.
  • 0.00 лв.
  • 2019-05-04
  • 2019-05-06

Гергьовден в Сокобаня

Програма: 

ПЪРВИ ДЕН – 04.05.2018 г. 
Отпътуване  в 08:00 ч. от автогара „Сердика”- София по маршрут София - Калотина – Сокобаня.  Пристигане около обяд в Сокобаня. Настаняване в къщи за гости. След кратка почивка разходка и запознаване с центъра на Сокобаня или ползване на минералните басейни и СПА на „Сокотерм” (пожелание срещу допълнително заплащане). Вечеря в ресторанта на „ VIlla Palma” с жива музика и неограничено количество алкохолни и безалкохолни напитки. Нощувка.

ВТОРИ ДЕН – 05.05.2018 г.
Закуска по меню.  В 10.00 часа разходка с нашия водач, по пътечките край река Моравица до една от най-известните местности за почивки  – „Излетище Лептерия” да подишате от чистия въздух и да се насладите на все още непокътнатата природа на местноста. Също така тук ще видите природния феномен „Богородица в скалата”, след което по възможност ще посетим  черквичката Пресвета Богородица, в подножието на Сокоград. В 13.00 часа с всички клиенти на „Джуана травел” отиваме сред природата  където специално за нас ще има добре приготвеното печено агнешко месо на чеверме с алкохолни и безалкохолни напитки неограничено количество. След обяда връщане в града и свободно време за почивка. В 20.00 часа  вечеря по меню с жива музика и неограничена консумация на алкохолни и безалкохолни напитки в ресторанта на „VIlla Palma”.  Нощувка.

ТРЕТИ ДЕН – 06.05.2018 г.
Закуска. В 10.00 часа разходка с автобус до планината Озрен, (пожелание срещу допълнително заплащане) обиколка на езерото на любовта и разходка сред природата изпълнена с чист, лечебен озренски въздух. По възможност, разглеждане на един от най-големите водопади „Рипалка”. След кратка пауза за снимки на водопада, отпътуване посока София. Ще посетим град Пирот, където ще можете да закупите много екологично чисти продукти, като сирене, яйца, каймак (традиционен продукт наподобяващ масло), както и много плодове, зеленчуци и други продукти. Пристигане в София привечер.

Цената включва:
-  2 нощувки във „ VIlla Palma”,  “APARTMANI  МIS” и   „VILLA МILANOVIC”
-  2 закуски,  1 обяд по меню 
-  1 обяд в планината Озрен с неограничени алкохолни и безалкохолни напитки 
-  2 Празнични вечери по меню с жива музика и неограничена консумация на домашни алкохолни и безалкохолни напитки в ресторанта на „ VIlla Palma”
-  Представител от фирмата по време на престоя

Цената не включва :
-  Транспорт с автобус  –  35 лв.
-  Медицинска застраховка – 3 лв.
-  Разходка до водопада “Рипалька“ в планината Озрен  -  5 лв.
-  СПА  „СОКО ТЕРМ”  -  500 динара  ( около 5 евро, 10 лв.) за едно посещение
-  Разходи от личен характер 

Отстъпки от цената :
-    За деца от 3 до 11.99 години, настанени с двама възрастни – 40лв.

Принтирай

Гергьовден в Сокобаня
Гергьовден в Сокобаня
Гергьовден в Сокобаня

Запитване за оферта:Гергьовден в Сокобаня

Три имена*
Телефон*
Имейл*
Относно*
Съобщение*


Полетата със * са задължителни