+359 8888 11 277DJUANNATRAVEL@ABV.BG
  • Гърция
  • Неа Анхеало
  • Евро
  • 339.00 лв.
  • 0.00 лв.
  • 2019-04-26
  • 2019-04-29

Велик ден в курорта Неа Анхеало

За туристите, които желаят да ползват собствен транспорт, от цената се приспадат 70 лв. Стаите за ползване с личен транспорт са ограничени и подлежат на потвърждение. Туристи, пътуващи самостоятелно, нямат включена застраховка.

Програма:

1 ДЕН 26/04/19: Отпътуване от София в 6:00 ч. от стадион “ Васил Левски“ по маршрут София –Солун – Лариса –  Волос – Неа Анхеало. Пристигане и настаняване в хотел Tokalis 3* следобяд . Свободно време. * По желание посещение на фабрика за производство на ципуро и вино. На място ще се разгледа технологията за производство на ципуро – гръцката национална алкохолна напитка, която е така характерна за този регион. Вечеря / според традицията безмесна на Разпети Петък / с включено вино. Нощувка. 

2 ДЕН 27/04/19: Закуска. Свободен ден или по *желание екскурзия планината Пилион – селищата Макреница и Портаря и разглеждане на гр. Волос. Прибиране обратно в хотела късния следобяд. Почивка. Към 23:00 часа посещение на църква за Празнична Великденска Литургия. Великденска Вечеря в ресторанта на хотела / след 00:00 часа / с традиционните козунаци, яйца и супа „магерица“ и включено вино.  Нощувка.

3 ДЕН 28/04/19: Закуска. ЧЕСТИТО ВЪЗКРЕСЕНИЕ ХРИСТОВО! Свободно време или дейно участие в приготовлението на обяда – пред хотела под съпровода на музика се пекат агнета на шиш и се приготвят традиционните „кукуреци“. Празничен Великденски обяд с агнешки чевермета, „кукуреци“, музика, вино и ципуро. Великден е дълбоко почитан празник в Гърция и на този ден почти нищо не работи, няма и много отворени таверни -  предвидена е вечеря отново в хотела. Нощувка. 

4 ДЕН: 29/04/19:  Закуска. Отпътуване за България. Пристигане в София вечерта.

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:
- Транспорт с комфортен автобус;
- 3 нощувки със закуски и 3 вечери / едната Великденска / на блок маса в хотел- Tokalis 3* с включено вино -  www.tokalishotel.com; 
- ПРАЗНИЧЕН ВЕЛИКДЕНСКИ ОБЯД – с включено вино и ципуро ;
- Еднократно ползване на сауна и хамам по време на престоя в хотела;
- WI-FI в хотела;
- Медицинска застраховка “Помощ при пътуване в чужбина” с покритие  5000 евро към ЗД Евроинс АД, гр. София / лица до 5 г. и над 64 г. имат доплащане /;
- Посещение на фабрика за производство на ципуро и вино;
- Пътни, входни и магистрални такси; 
- Водач през цялото пътуване;

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:
- Екскурзия до Пилион и гр. Волос - 20 €, деца до 11.99 г. – 15 €; 
- Разходи от личен характер;

За осъществяването на екскурзиите е необходим минимум от 20 пълноплащащи  туриста. Заявяват се и се заплащат само на място !!!

Принтирай

Велик ден в курорта Неа Анхеало
Велик ден в курорта Неа Анхеало

Запитване за оферта:Велик ден в курорта Неа Анхеало

Три имена*
Телефон*
Имейл*
Относно*
Съобщение*


Полетата със * са задължителни