+359 8888 11 277DJUANNATRAVEL@ABV.BG
  • Сърбия
  • Соко баня
  • Сръбски динар
  • 159.00 лв.
  • 0.00 лв.
  • 2019-03-08
  • 2019-03-10

ТОВА НЕ Е ОФЕРТА ЗА 8-ми МАРТ Това е подарък на „Джуанна” за нашите скъпи дами - цена 159лв.

Какво имаме за Вас:
Нощувки в двойни  или  тройни стаи с климатик, собствен санитарен възел, отопление и TV-кабелна.Tържественa вечеря на 08.03.2019 г. с проверено добра музика на живо, която приятно ще Ви развълнува и ще Ви държи на крак до късно през нощта. … И не само това, нежният празник ще продължи и на 09.03.2019г. , ние ви подаряваме още една празнична вечеря, за да бъде вашият празник незабравим 

Програма: 
ПЪРВИ ДЕН - 08.03.2019г.: 
Отпътуване в 16:00 ч. от автогара „Сердика”- София по маршрут София – Сокобаня – Пирот - София. Настаняване във вила палма или други вили в околността.  В 20.00 часа вечеря в ресторанта на „VIlla Palma” с жива музика и неограничено количество алкохолни и безалкохолни напитки.. Нощувка 

ВТОРИ ДЕН - 09.03.2019г. : 
Закуска по меню.  В 10.00 часа разходка с нашия водач, по пътечките край река Моравица до еднa от най-известните местности за почивки  – „Излетище Лептерия” да подишате от чистия въздух и да се насладите на все още непокътнатата природа на местността. Също така тук ще видите природния феномен „Богородица в скалата”, след което по възможност ще посетим  черквичката Пресвета Богородица, в подножието на Сокоград. Следобед пожелание всички туристи могат да ползват услугите на  СПА комплекс Соко Терме - басейн с лековита вода, джакузи, сауна и др. (пожелание срещу допълнително заплащане). В 20.00 часа вечеря в ресторанта на „VIlla Palma” с жива музика и неограничено количество алкохолни и безалкохолни напитки. Нощувка.

ТРЕТИ ДЕН - 10.03.2019г. : 
Закуска. В 10.00 часа разходка с автобус до планината Озрен, (пожелание срещу допълнително заплащане) обиколка на езерото на любовта и разходка сред природата изпълнена с чист, лечебен озренски въздух. По възможност, разглеждане на един от най-големите водопади „Рипалка”. След кратка пауза за снимки на водопада, отпътуване посока София. Ще посетим град Пирот, където ще можете да закупите много екологично чисти продукти, като сирене, яйца, каймак (традиционен продукт наподобяващ масло), както и много плодове, зеленчуци и други продукти. Пристигане в София привечер.

Цената включва:
-  2 нощувки във „ VIlla Palma”,  “APARTMANI  МISS” и   „VILLA МILANOVIC”
-  2 закуски и 2 обяда по меню в ресторанта на „ VIlla Palma”
-  2 Празнични вечери по меню с жива музика и неограничена консумация на местни алкохолни и безалкохолни напитки в ресторанта на „ VIlla Palma”
-  Представител от фирмата по време на престоя
-  Медицинска застраховка

Цената не включва : 
-  Разходка до водопада “Рипалька“ в планината Озрен  -  5 лв.
-  СПА  „СОКО ТЕРМ”  -  500 динара  (4.50 евро, 9 лв.)
-  Разходи от личен характер 
-  Транспорт с автобус – 35лв.

Отстъпки от цената :
-    За деца от 3 до 11.99 години, настанени с двама възрастни – 40лв.

Принтирай

ТОВА НЕ Е ОФЕРТА ЗА 8-ми МАРТ Това е подарък на „Джуанна” за нашите скъпи дами - цена 159лв.
ТОВА НЕ Е ОФЕРТА ЗА 8-ми МАРТ Това е подарък на „Джуанна” за нашите скъпи дами - цена 159лв.
ТОВА НЕ Е ОФЕРТА ЗА 8-ми МАРТ Това е подарък на „Джуанна” за нашите скъпи дами - цена 159лв.

Запитване за оферта:ТОВА НЕ Е ОФЕРТА ЗА 8-ми МАРТ Това е подарък на „Джуанна” за нашите скъпи дами - цена 159лв.

Три имена*
Телефон*
Имейл*
Относно*
Съобщение*


Полетата със * са задължителни