+359 8888 11 277DJUANNATRAVEL@ABV.BG
  • Сърбия
  • Сръбски динар
  • 250.00 лв.
  • 0.00 лв.
  • 2018-12-24
  • 2018-12-26

Една необикновена Коледа

Станете част от първото по рода си незабравимо изживяване в кокетното градче Бързече, намиращо се в близост до планината „Копаоник“, която е със статут на ски център и национален парк с красива и богата природа и чист и свеж въздух. Този район се характеризира, също и с вино производството. Около това прекрасно място се намират множество както природни, така и направени с много старание от човешка ръка забележителности., като природен гейзер, водопад, манастири и други. Близостта на градчето до „Луковска баня“, пък го прави идеална дестинация както за зимата, така и за лятото. 


ПЪРВИ ДЕН – 24.12.2018 г. 
  Отпътуване от София (паркинга на автогара „Сердика”) в 07.30 часа посока Сърбия с преминаване през ГКПП Калотина, спирка за разходка и обяд в град Ниш и отпътуване за град Бързече. Настаняване в “Apart Hotel Kopaonik” и организирана постна вечеря по меню. Нощувка. 

ВТОРИ ДЕН – 25.12.2018 г.
 Закуска. Свободно време за допълнителна екскурзия по желание (срещу доплащане) или трансфер до ски пистите на ски центъра и национален парк Копаоник. Връщане в хотела и обяд. Вечеря с жива музика и неограничено количество алкохолни и безалкохолни напитки местно производство. Нощувка.

ТРЕТИ ДЕН – 26.12.2018 г.
 Закуска. Свободно време за допълнителни екскурзии по желание или трансфер до ски пистите на ски центъра и национален парк Копаоник. Връщане в хотела за обяд и отпътуване за България. Пристигане в София вечерта. 

•    Деца до 3 не навършени години – безплатно без да ползват легло.
•    Деца от 3 до 12 не навършени години – 140 лева.

Цената включва:
- Транспорт с автобус
- Представител от агенцията  „Джуанна Виктория“  
- 2 нощувки със закуски и обеди в хотел „Apart Hotel Kopaonik“ - www.kopapartmani.co.rs 
- 1 постна вечеря по меню в ресторанта на хотела.
- 1 вечеря по меню с жива музика и неограничено количество алкохолни и безалкохолни напитки местно производство в ресторанта на хотела
- Медицинска застраховка 
- Туристическа / градска такса    
- БОНУС:  ТРАНСФЕР С БУС ДО ПЛАНИНАТА 

Цената не включва:
- Допълнителни екскурзии по желание – цената се определя на място в хотела.
- Разходи от личен характер
- Доплащане за самостоятелна стая.

Туристическа агенция „Джуанна Виктория“ има сключена застраховка „Отговорност на туроператора“ валидна до 06.11.2018г. със застрахователно дружество „Групама“.

Туристическа агенция „Джуанна Виктория“ си запазва правото на промени в програмата и последователността за изпълнение на допълнителните екскурзии при независещи от нея обстоятелства.

Принтирай

Една необикновена Коледа
Една необикновена Коледа
Една необикновена Коледа
Една необикновена Коледа

Запитване за оферта:Една необикновена Коледа

Три имена*
Телефон*
Имейл*
Относно*
Съобщение*


Полетата със * са задължителни