+359 8888 11 277DJUANNATRAVEL@ABV.BG
  • Сърбия
  • Соко баня
  • Сръбски динар
  • 400.00 лв.
  • 0.00 лв.
  • 2018-12-29
  • 2019-01-01

Нова година в Сокобаня на база ALL INCLUSIVE

Предлагаме ви едни незабравими дни в кокетното градче Сокобаня, сгушено между планините Rtanj, Ozren и Bukovаc.  Разположен в каньона на река Моравица, градът се намира в близост до Бованското езеро и има красива, богата природа. Чистият му и свеж въздух привлича туристи вече повече от 170 години, а лечебните му, минерални извори са с температура на водата над 36 градуса. В града битува поверие, че идваш стар, а си тръгваш млад. 

ПЪРВИ ДЕН – 29.12.2018 г. 
Отпътуване от София (паркинга на автогара „Сердика”) в  07.30 часа посока Сърбия с преминаване през ГКПП Калотина и покрай градовете Пирот и Ниш. Пристигане в Сокобаня около обяд. Настаняване в хотел „Сокоград“, намиращ се в центъра на града. Обяд в ресторанта на хотела (на база All inclusive). Свободно време за почивка или разходка с наш водач из центъра и запознаване с историята на града. Вечеря с жива музика в ресторанта на хотела (на база All inclusive). Нощувка.

ВТОРИ ДЕН – 30.12.2018 г.
Закуска в ресторанта на хотела (на база All inclusive). В 11.00 часа разходка с наш водач по пътечките край река Моравица до едно от най-известните местности за излети – Лептерия, посещение на черквичката „Пресвета Богородица“ и природния феномен „Богородица в стената”, всичко това в подножието на крепостта Сокоград. Връщане в хотела и обяд в ресторанта (на база All inclusive). Свободно време за ползване на СПА центъра на хотела или посещение на СПА комплекс „Соко Терме“, намиращ се на около 300м. от хотела (срещу допълнително заплащане). Вечеря с жива музика в ресторанта на хотела (на база All inclusive). Нощувка. 

ТРЕТИ ДЕН – 31.12.2018 г.
Закуска в ресторанта на хотела (на база All inclusive). Вариант 1 – в 11.00 часа отпътуване към водопада “Рипалка“ в планината Озрен с посещение на езерото на любовта (пожелание срещу допълнително доплащане); вариант 2 БОНУС– безплатно ползване на СПА центъра на хотела; вариант 3 – посещение на СПА комлплекс „Соко Терме“ (срещу допълнително заплащане). Връщане хотела и обяд в ресторанта (на база All inclusive). Свободно време за подготовка за новогодишната вечер, ползване на СПА центъра на хотела или посещение на СПА комплекс „Соко Терме“ (срещу допълнително заплащане). В 20.00 часа начало на новогодишната празнична вечеря с жива музика до късно през нощта в ресторанта на хотела (на база All inclusive). Нощувка. 
 
ЧЕТВЪРТИ ДЕН – 01.01.2019 г.
Късна закуска в ресторанта на хотела (на база All inclusive). Около 13:00 часа отпътуване към България. Посещение на известният Пиротски пазар, където можете да си закупите много „истински“ (екологично чисти) продукти, като сирене, каймак (традиционен сръбски продукт, приличащ на масло), яйца и други, както и пресни плодове и зеленчуци. Отпътуване за България. Пристигане в София вечерта.

ЦЕНА:  400 лв.

•      Деца на възраст от 0 до  5,99  години,  настанено с двама възрастни –  безплатно.
•      Деца на възраст от 6 до 12,99  години,  настанено с двама възрастни –  160 лв.

Цената включва:
- Представител от агенцията “Джуанна Виктория“ 
- 3 нощувки в хотел „Сокоград“ 
- 3 закуски и 3 обеди на база All inclusive в ресторанта на хотела 
- 2 вечери с жива музика на база All inclusive в ресторанта на хотела
- 1 новогодишна празнична вечеря на база All inclusive в ресторанта на хотела
- Разходка до живописната местност Лептерия 
- Туристическа / градска такса   
- Бонус:  Посещение на Пиротски пазар.
- Бонус:  Ползване на СПА центъра на хотела

Цената не включва:
- Транспорт с автобус – 35 лв. (транспорта се организира при минимум 20 туриста) 
- Разходка до водопада “Рипалка“ в планината Озрен  -  5 лв.
- Разходи от личен характер 
- Посещение на СПА комплекс „Соко Терме“ – 600 динара
- Масажи и други процедури в СПА центъра на хотела
- Масажи и други процедури в СПА комплекс „Соко Терме“
- Доплащане за самостоятелна стая.

Изхранване на база ALL INCLUSIVE включва: закуски и обеди на шведска маса и вечери по меню плюс местни алкохолни и безалкохолни напитки.

Туристическа агенция „Джуанна Виктория“ има сключена застраховка „Отговорност на туроператора“ валидна до 06.11.2018г. със застрахователно дружество „Групама“.

Туристическа агенция „Джуанна Виктория“ си запазва правото на промени в програмата и последователността за изпълнение на допълнителните екскурзии при независещи от нея обстоятелства.

Принтирай

Нова година в Сокобаня на база ALL INCLUSIVE
Нова година в Сокобаня на база ALL INCLUSIVE
Нова година в Сокобаня на база ALL INCLUSIVE

Запитване за оферта:Нова година в Сокобаня на база ALL INCLUSIVE

Три имена*
Телефон*
Имейл*
Относно*
Съобщение*


Полетата със * са задължителни