+359 8888 11 277DJUANNATRAVEL@ABV.BG
  • Сърбия
  • Соко баня
  • Сръбски динар
  • 340.00 лв.
  • 0.00 лв.
  • 2018-12-29
  • 2019-01-01

Нова година в Сокобаня с 3 нощувки

Сокобаня - градът, който пази магията за вечна младост, който дарява с любов и те кара да се чувстваш специален…различен…боготворен….Тук сякаш времето е спряло…природата е останала непокътната….градът се е сгушил измежду планините Rtanj, Ozren и Bukovic.  Казват, че "Тук идваш стар, a си отиваш млад".... определено идваме изморени, но си тръгваме отпочинали, свежи и заредени с много енергия и позитивни впечатления.....  В Сокобаня освен термалните извори, така и въздухът също е благоприятен за лечение и профилактика при бронхиални астми и хроничен бронхит. Старият град пази своята история от средновековието по времето на Княз Милош.  

ПЪРВИ ДЕН – 29.12.2018 г. 
Отпътуване от София (паркинга на автогара „Сердика”) в 07.30 часа посока Сърбия с преминаване през ГКПП Калотина и покрай градовете Пирот и Ниш. Пристигане в Сокобаня около обяд. Настаняване в къщи за гости в близост до центъра. Обяд в ресторанта на къща за гости „Villa Palma“, намираща се на около 150м. от най – отдалечената къща за гости „Apartmani miss”. Свободно време за почивка или разходка с наш водач из центъра и запознаване с историята на града. Вечеря в ресторанта на къща за гости „Villa Palma” с жива музика и неограничени алкохолни и безалкохолни напитки местно производство. Нощувка. 

ВТОРИ ДЕН – 30.12.2018 г.
Закуска в ресторанта на къща за гости „Villa Palma”. В 11.00 часа разходка с наш водач, по пътечките край река Моравица до едно от най-известните местности за излети – Лептерия, посещение на черквичката „Пресвета Богородица“ и природния феномен „Богородица в стената”, всичко това в подножието на крепостта Сокоград. Връщане в центъра на града и обяд в ресторанта на къща за гости „Villa Palma“. След обяд свободно време за почивка и разходка или посещение на СПА комплекс „Соко Терме“, намиращ се на около 500м., от къща за гости „Villa Palma“ за всички туристи еднократно, ползването на басейните е безплатно. Вечеря в ресторанта на къща за гости „Villa Palma” с жива музика и неограничени алкохолни и безалкохолни напитки местно производство. Нощувка. 

ТРЕТИ ДЕН – 31.12.2018 г.
Закуска в ресторанта на къща за гости „Villa Palma”. Вариант 1 – в 11.00 часа отпътуване към водопада “Рипалка“ в планината Озрен с посещение на езерото на любовта (по желание срещу допълнително доплащане) или вариант 2 – посещение на СПА комплекс „Соко Терме“ (повторно посещение се заплаща). Връщане в центъра и обяд в ресторанта на къща за гости „Villa Palma“. След обяд свободно време за подготовка за новогодишната вечер или повторно посещение на СПА комплекс „Соко Терме“. Празнична новогодишна вечеря в ресторанта на къща за гости „Villa Palma“ с неограничено количество алкохолни и безалкохолни напитки местно производство. За вашето веселие ще се погрижи оркестърът на „Villa Palma”, който ще ви държи на крак до късно през нощта. Нощувка.

ЧЕТВЪРТИ ДЕН – 01.01.2019 г.
Късна закуска в ресторанта на къща за гости „Villa Palma”. В 13.00 часа отпътуване за България. Посещение на известният Пиротски пазар, където можете да си закупите много „истински“ (екологично чисти) продукти, като сирене, каймак (традиционен сръбски продукт, приличащ на масло), яйца и други, както и пресни плодове и зеленчуци. Отпътуване за България. Пристигане в София вечерта. 

ЦЕНА за настаняване в къщи за гости: „VIlla Palma”,  „APARTMANI  МISS” и   „VILLA МILANOVIC“ или подобни  –  340лв.

•    Деца  3  до 6 години  –  цена  160 лв.  
•    Деца  6  до 11 години  –  цена  226 лв.  

Цената включва:
-Представител от агенцията  „Джуанна Виктория“  
-3 нощувки в къщи за гости „Villa Palma”,  „Apartmani  Мiss” или „Villa Мilanovic“
-3 закуски и 3 обеди по меню в ресторанта на къща за гости „Villa Palma“
-2 вечери по меню с жива музика и неограничено количество алкохолни и безалкохолни напитки местно производство в ресторанта на къща за гости „Villa Palma“ 
-1 празнична новогодишна вечеря по меню с жива музика и неограничено количество алкохолни и безалкохолни напитки местно производство в ресторанта на къща за гости „Villa Palma“
-Разходка до живописната местност Лептерия;  
-Туристическа / градска такса   
-Бонус:  Посещение на Пиротски пазар
-Бонус:  1 безплатно посещение на СПА комплекс „Соко Терме“.

Цената не включва:
-Транспорт с автобус – 35 лв. (транспорта се организира при минимум 20 туриста) 
-Разходка до водопада “Рипалька“ в планината Озрен  -  5 лв.
-Разходи от личен характер
-Повторно посещение на СПА комплекс „Соко Терме” – 600 динара
-Масажи и други процедури в СПА комплекс „Соко Терме“
-Доплащане за самостоятелна стая.

Туристическа агенция „Джуанна Виктория“ има сключена застраховка „Отговорност на туроператора“ валидна до 06.11.2018г. със застрахователно дружество „Групама“.

Туристическа агенция „Джуанна Виктория“ си запазва правото на промени в програмата и последователността за изпълнение на допълнителните екскурзии при независещи от нея обстоятелства.

Принтирай

Нова година в Сокобаня с 3 нощувки
Нова година в Сокобаня с 3 нощувки
Нова година в Сокобаня с 3 нощувки
Нова година в Сокобаня с 3 нощувки
Нова година в Сокобаня с 3 нощувки

Запитване за оферта:Нова година в Сокобаня с 3 нощувки

Три имена*
Телефон*
Имейл*
Относно*
Съобщение*


Полетата със * са задължителни