+359 8888 11 277DJUANNATRAVEL@ABV.BG
  • Сърбия
  • Соко баня
  • Сръбски динар
  • 320.00 лв.
  • 0.00 лв.
  • 2018-12-30
  • 2019-01-01

Нова година в Сокобаня

Сокобаня - градът, който пази магията за вечна младост, който дарява с любов и те кара да се чувстваш специален…различен…боготворен….Тук, сякаш времето е спряло…природата е останала непокътната….градът се е сгушил измежду планините Rtanj, Ozren и Bukovic.  Казват, че "Тук идваш стар, a си отиваш млад".... определено идваме изморени, но си тръгваме отпочинали, свежи и заредени с много енергия и позитивни впечатления....В Сокобаня освен термалните извори, така и въздухът също е благоприятен за лечение и профилактика при бронхиални астми и хроничен бронхит. Този стар град пази своята история от средновековието по времето на Княз Милош.  

ПЪРВИ ДЕН – 30.12.2018 г. 
  Отпътуване от София (паркинга на автогара „Сердика”) в  07.30 часа посока Сърбия с преминаване през ГКПП Калотина и покрай градовете Пирот и Ниш. Пристигане в Сокобаня около обяд. Настаняване в къщи за гости в близост до центъра. Обяд в ресторанта на къща за гости „Villa Palma“, намираща се на не повече от 150м. от най – отдалечената къща за гости „Apartmani Miss“. След обяд свободно време за почивка или разходка с наш водач из центъра и запознаване с историята на града. Вечеря в ресторанта на къща за гости „Villa Palma” с жива музика и неограничено количество алкохолни и безалкохолни напитки местно производство. Нощувка. 

ВТОРИ ДЕН – 31.12.2018 г.
 Закуска в ресторанта на къща за гости „Villa Palma”. В 11.00 часа пожелание разходка с наш водач, по пътечките край река Моравица до едно от най-известните местности за излети – Лептерия, посещение на черквичката „Пресвета Богородица“ и природния феномен „Богородица в стената”, всичко това в подножието на крепостта Сокоград. Връщане в центъра на града и обяд в ресторанта на къща за гости „Villa Palma“. След обяд свободно време за подготовка за новогодишната вечер или посещение на СПА комплекс „Соко Терме“, намиращ се на около 500м., от къща за гости „Villa Palma“ за всички туристи еднократно, ползването на басейните е безплатно. Вечерта празнична новогодишна вечеря с неограничено количество алкохолни и безалкохолни напитки местно производство.  За вашето веселие ще се погрижи оркестърът на „Villa Palma”, който ще ви държи на крак до късно през нощта. Нощувка.

ТРЕТИ ДЕН – 01.01.2019 г.
 Късна закуска в ресторанта на къща за гости „Villa Palma”.  Пожелание посещение на СПА комплекс „Соко Терме“ - басейн с лековита вода, джакузи, сауна и др. (повторно посещение се заплаща), или излет с автобуса до планината Озрен и водопада „Рипалка” (пожелание срещу допълнително доплащане). Връщане в центъра и обяд в ресторанта на къща за гости „Villa Palma“. Свободно време. Около 15:00 часа отпътуване за България. Пристигане в София вечерта. 

ЦЕНА за настаняване в къщи за гости: „VIlla Palma”,  „APARTMANI  МISS” и   „VILLA МILANOVIC“ или подобни  –  320лв.

•    Деца 3 до 6 години  –  цена  150 лв.  
•    Деца 6 до 11 години  –  цена  216 лв.  

Цената включва:
-Представител от агенцията  „Джуанна Виктория“  
-2 нощувки в къщи за гости „Villa Palma”,  „Aраrtmani  Мiss” или „Villa Мilanovic“
-2 закуски и 3 обяда по меню в ресторанта на къща за гости „Villa Palma“
-1 вечеря по меню с жива музика и неограничено количество алкохолни и безалкохолни напитки местно производство в ресторанта на къща за гости „Villa Palma“  
-1 празнична новогодишна вечеря по меню с жива музика и неограничено количество алкохолни и безалкохолни напитки местно производство в ресторанта на къща за гости „Villa Palma“ 
-Разходка до живописната местност Лептерия  
-Туристическа / градска такса    
-Бонус: 1 безплатно посещение на СПА комплекс „Соко Терме“

Цената не включва:
-Транспорт с автобус – 35 лв. (транспорта се организира при минимум 20 туриста) 
-Разходка до водопада “Рипалка“ в планината Озрен  -  5 лв.
-Разходи от личен характер
-Повторно посещение на СПА комплекс „Соко Терме” – 600 динара
-Масажи и други процедури в СПА комплекс „Соко Терме“
-Доплащане за самостоятелна стая.

Туристическа агенция „Джуанна Виктория“ има сключена застраховка „Отговорност на туроператора“ валидна до 06.11.2018г. със застрахователно дружество „Групама“.

Туристическа агенция „Джуанна Виктория“ си запазва правото на промени в програмата и последователността за изпълнение на допълнителните екскурзии при независещи от нея обстоятелства.

Принтирай

Нова година в Сокобаня
Нова година в Сокобаня
Нова година в Сокобаня
Нова година в Сокобаня
Нова година в Сокобаня

Запитване за оферта:Нова година в Сокобаня

Три имена*
Телефон*
Имейл*
Относно*
Съобщение*


Полетата със * са задължителни